Út a végzet felé

2016.10.16.

Rendelhető a HUNG R&D gondozásában Deák Zsuzsanna, Út a végzet felé c. könyvének első kiadása.
Megrendelés esetén alább adja meg számlázási adatait, elérhetőségeit és ellenőrizze a megadott e-mail címre érkező válaszlevelet, melyhez csatoljuk a díjbekérőt. (A spam mappát is ellenőrizze!)

Könyv rendelés: Út a végzet felé

Megrendelhető az Út a végzet felé című könyv első kiadása. Ára 3500 Ft+szállítás. Itt lehet felvenni a kapcsolatot a rendelés teljesítésének pontosításához.

Név *:
e-mail *:
Számlázási cím *:
Telefonszám *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ez a regény a XXI. század egyik megrázó története, melyet az író könnyfakasztóan valóságos helyszíneken, a közelmúltban elhunyt és ma is élő személyeken keresztül mutat be.

A két világégést, és az 1956-os szomorúan végetért forradalmat követő, úgynevezett „FEKETE KARÁCSONY alatti és utáni időszakról íródott. A forradalom leverése utáni megtorló tevékenység szenvedésein keresztül olvashatunk végzetes szerelmekről, szenvedésről, bánatról, kitartó elhatározásokról, küzdelmekről és szenvedélyes ragaszkodásról.

A történelem viharában megjelenő politikusok őrült, életellenes cselekedeteit eleveníti meg, mely minden téren kihat az emberek millióira, keserűséget, szenvedést, és nélkülözést okozva, a saját tulajdonaik kisajátításának, vagyonaik elkobzásának következtében. 
Elrejtve bár, de valós mondanivalója, hogy ne engedjük be életünkbe az őrült elméket, a hatalomra törekvő érdemtelen embereket.

vissza